Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Ekstern Ekspertise eller

Ekstern Ekspertise eller "partnere"

For oss i Kromi er to dager aldri like. Hver enkelt pasient har sine spesielle behov, og av og til kommer det pasienter som trenger det lille ekstra som går utenfor kompetanseområdet til terapeutene våre. Til det har knyttet til oss eksterne fagpersoner. Ressurser som kan gjøre den lille forskjellen og bidra til at behandlingen blir vellykket og varig. Dette er ekspertise som vi tilkaller ved behov, og Gøril og Pernille er to av dem:

 • Gøril Eilertsen

  Hei, jeg heter Gøril og brenner for at de som har det vanskelig på skolen skal få det bedre. Jeg har egenerfaring med utfordringene dette kan gi, og derfor har jeg studert spesialpedagogikk og norsk for å hjelpe disse elevene til å trives og å lære bedre. Dette har jeg jobbet med i skolen mange år.
  Hovedoppgaven min gjorde jeg på KISS/KIDD problematikk. Det handler om hvordan kroppen til barn påvirker mange aspekter av livet, inkludert læring. Dette kan KROMI teamet veldig mye om, og jeg skal bidra til at læringsprosessen i lesing, skrivning og lekser skal gå bedre.
  Dette brenner jeg for og erfaringene mine har gitt meg ganske gode kunnskaper på området – ikke minst det å oppmuntre og motivere.

 • Pernille

  Hei, jeg heter Pernille og er sangerinne og skuespiller. Det høres kanskje litt annerledes ut i Kromi-sammenheng, men i senterets filosofi om å se på kroppen som helhet, blir jeg ofte brukt som en ressurs og en del av et behandlingsteam.
  Jeg er autorisert lærer i «Complete Vocal Technique.» som bl.a. betyr undervisning i taleteknikk, stemmebruk og formidling av seg selv. Dette gjør jeg fordi Jeg liker og formidle det såre og blå i livet derfor er Edith Piaf en favoritt. Jeg tenker mye på de som faller litt utenfor.
  På KROMI ønsker jeg å bidra til at du eller ditt barn skal få en fremtreden som gir positive ringvirkninger sosialt og i egen psyke. Sammen med et sterkt team av behandlere som jobber med kroppen, og psykolog som jobber med sinnet, tror jeg vi skal finne en innfallsvinkel som gjør livet ditt bedre. Riktig stemmebruk og formidling gir trygghet i jobb, privat og på en scene.