Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Bli kjent medKROMI Terapeutene

Bli kjent med
KROMI Terapeutene

Velkommen til presentasjon av våre terapeuter.
Kromi er et senter der alle terapeutene spesialiserer seg innen sine fagfelt. Vår arbeidsmetodikk tar utgangspunkt i kroppen som helhet når vi søker etter å finne riktig løsning for pasienten. Det gjør at vi ofte blir kontaktet av personer med litt mer komplekse skader og plager.
Alle terapeutene hos Kromi har fysioterapi som grunnutdanning, og alle jobber selvsagt med de «vanlige» skadene som fysioterapeuter behandler. Vi bruker dessuten ofte ultralyd i undersøkelsen. Det hjelper oss til å lokalisere skaden med stor nøyaktighet, noe som igjen øker sjansen for at behandlingen får et godt og varig resultat.
Klikk på navnene under og les hva de forskjellige terapeutene har som sine spesielle fagområder.

Bent Brask - Teamleder og Gründer

Bent Brask - Teamleder og Gründer

Bent Brask - Teamleder og Gründer

Hei, Jeg er Bent og har vært daglig leder for KROMI-Helse og Manuell Terapi Klinikken siden 1994. Litt om meg:1984 – Utdannet Fysioterapeut, The University of Iowa.  1993 – Manuellterapeut, NFF, Norge. 1995 – Spesialist i manuellterapi, NFF. Godkjent veileder for manuellterapi utdannelsen i Norge.1974-1981 – Landslagssvømmer, lagkaptein, rekordholder og deltager i OL, VM, EM.1977-1981 – Idrettsstipend og lagkaptein ved University of Iowa, Swim Team.

I mange år har mitt fokus vært nakkeproblemer og hodepine. Sten for sten har en forståelsesmodell blitt bygd, og når resultatene vises er arbeidsdagen givende.Etter mange år i faget opplever jeg også gleden med å ha barn og ungdom rundt meg hver dag og å kunne hjelpe dem. Min spesielle interesse er relasjonen med hvordan kroppen fungerer i forhold til adferd, psyke og læring.

Jeg har jobbet hardt med å bygge opp en klinikk med faglig kvalitet og utvikling. I et miljø som engasjerer blir jeg litt bedre hver dag og klinikkens fantastiske resultater motiverer.Velkommen til oss! Jeg tror at du ditt barn får en fin opplevelse når dere kommer hit.

 

Pål Gunnar - Fysioterapeut og Manuellterapaut

Pål Gunnar - Fysioterapeut og Manuellterapaut

Pål Gunnar - Fysioterapeut og Manuellterapaut

Pål Gunnar heter jeg, og har jobbet i faget siden 1991 da jeg var ferdig fysioterapeut i Oslo. Jeg har jobbet i tverrfaglig team med rehabilitering av nevrologiske, geriatriske og ortopediske pasienter, og interessen innen denne delen av faget bidro til at jeg tok master i manuellterapi i 2009-2010 i Bergen. Dette endret fokus og måten å jobbe på i stor grad. Det å være primærkontakt er en spennende og viktig del av min hverdag som gir jobben en ny dimensjon.

Med tiden har jeg spesialisert meg på behandling av spedbarn. Jeg opplever det som en spennende og utfordrende gruppe å jobbe med, særlig fordi vi behandler spedbarna og foreldre i like stor grad. Det å oppleve at både barn og foreldre får en god hverdag, og se den fantastiske utviklingen som skjer i de første månedene, er svært tilfredsstillende og motiverende, og vi vet at dette kan gi store helsegevinster på lang sikt.

I tillegg jobber jeg mye med hodepine. En plage som uavhengig av alder kan gi redusert livskvalitet. Dette er utfordrende med tanke på å være presis i diagnostisering og dermed kunne gi rett behandling. Dette endrer livet for mange i forhold til familie, sosialt liv og jobb.

Marit - Autorisert fotterapeut

Marit - Autorisert fotterapeut

Marit - Autorisert fotterapeut

Hei jeg heter Marit, og er autorisert fotterapeut
Jeg har vært fotterapeut lærer, og er utdannet innen diabetes.

Trenger du fotbehandling?
Behandling av hard hud, klipp og slip av tykke negler?

Om du ønsker en avslappende og helsefremmende time for «slitne føtter», så er du hjertelig velkommen!

 

Kromi Panda - Barnas terapeut

Kromi Panda - Barnas terapeut

Kromi Panda - Barnas terapeut

Hei; Jeg heter Panda og har jobbet hos Kromi i mange år. Jeg har vel ikke sånn utdannelse som de andre her har, men jeg er veldig populær hos alle barna som kommer hit.

Jeg har noen kurs: «Hvordan være mottagelseskomite og å la barn klemme meg» «Hvordan sitte ved siden av et barn som synes det er skummelt her» «Hvordan ha brytekamper med barn som trenger å få ut energi.» Dette liker jeg ikke så godt bestandig, men jeg klarer det fint, synes jeg. «Hvordan ligge på magen til et barn (og få en klem) som samtidig får behandling.» Bent lærte meg det. Det er favoritten min, og jeg er flink. Hvis barna vil ha meg med inn til behandlingen, gjør jeg veldig gjerne det.

Jeg synes det er fint å være her fordi jeg har sett at de barna som synes det er litt skummelt å gå til doktor’n synes det blir litt mindre skummelt når jeg får bli med. Og det fine er at jeg jobber her. Det er til og med bambustrær her, bare for meg!

Thomas - Fysioterapeut og Manuellterapeut OGI

Thomas - Fysioterapeut og Manuellterapeut OGI

Thomas - Fysioterapeut og Manuellterapeut OGI

Hei; Jeg er Thomas fra Danmark! I tillegg til en bachelor i fysioterapi, har jeg utdannelse i manuellterapi fra Oslo og USA samt Master of Science Fysioterapi fra Syddansk Universitet. Jeg en trivelig fyr med et sterkt ønske om å hjelpe andre mennesker med store og små plager.

Som de andre her hos Kromi, jobber jeg ut fra en bio-psyko-sosial tankegang der man må se og forstå hele mennesket for å få et godt og varig behandlingsresultat. Smerter er ikke noe som bare sitter i kroppsdel, men i mennesket, og dette mennesket har et liv.

Selv om jeg behandler alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet, har jeg etter hvert fått solid erfaring med plager relatert til rygg og nakke. Mye har jeg selvsagt lært i alle årene på universiteter, men jeg innrømmer det gjerne – det jeg lærer mest av er å lytte til pasienten mine.

Anders - Treningsfysiolog og Sertifisert Personlig Trener

Anders - Treningsfysiolog og Sertifisert Personlig Trener

Anders - Treningsfysiolog og Sertifisert Personlig Trener

Hei! Jeg heter Anders og er treningsfysiolog og Sertifisert Personlig Trener på Kromi Helse. Min utdannelse er en Bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap fra California State University i USA (Kinesiology-Movement Science), og personlig trener utdannelse fra Høgskolen i Innlandet og Active Education. Jeg har også sertifiseringer innen kosthold og slyngetrening. Jeg har en bakgrunn fra idretten i friidrett og fotball. Mitt ønske er å hjelpe deg til en bedre hverdag gjennom fysisk trening.

Min fremgangsmåte er å lage en skreddersydd og tilpasset trening nettopp til deg for å hjelpe med dine behov. På Kromi Helse jobber jeg i sammen med de andre terapeutene for å gjøre dette på best mulig måte. Jeg engasjerer meg.

Jeg ønsker å hjelpe folk i alle aldre individuelt og i grupper. Mine fokusområder er:
– Nakkeopptrening for nakke- og hodepineplager.
– Gravid- og Barseltrening, individuell og gruppetrening
– Opptrening med styrke, bevegelse, og kondisjon for andre plager.
– Idrettstrening for barn og ungdom, for de som henger litt etter i gymtimen eller i idrett. Bedret løpesett, balanse, motorikk, ball ferdighet.
– Et variert treningstilbud for deg som ikke foretrekker treningssenter kulturen. Kom å se våre lokaler.

 

Ingrid - Fysioterapeut med etterutdanning i psykisk helsearbeid

Ingrid - Fysioterapeut med etterutdanning i psykisk helsearbeid

Ingrid - Fysioterapeut med etterutdanning i psykisk helsearbeid

Jeg heter Ingrid Ryningen Solberg og studerte fysioterapi i Oslo fra 1999 – 2002. Jeg er svært interessert i psykisk helse og hvordan det levde livet påvirker helsen både i positiv og negativ retning. Jeg har jobbet det meste av min karriere innen psykisk helsevern og tok etterutdanning i psykisk helsearbeid ved Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2012.

Jeg er særlig interessert i langvarige smertetilstander, utmattelse og stress. Jeg er opptatt av kroppsspråkets betydning for å få bedre innsikt i den enkeltes helsesituasjon. Ofte kan kroppen fortelle noe annet enn hva som blir formidlet verbalt og for mange innebærer dette erkjennelse, bevisstgjøring og integrering/endringsprosesser som vil bidra til bedret forståelse av egen helse og øket livskvalitet. Med dette utgangspunktet har jeg også en særlig interesse for gravide og kvinner i barsel da dette er en fase av livet med muligheter for bevisstgjøring og å videreutvikle evnen til å ta vare på sin egen og familiens helse.

Jeg doserer behandlingen med utgangspunkt i kroppens forsvar. I mange tilfeller er også samtale en viktig del av behandlingen. Hos meg blir du ikke bare oppfordret til å være i fysisk aktivitet, men også til å bli god på å hvile. Å være bevisst på hva man burde er vel og bra, men like viktig er det å lære seg å bli fornøyd med det man får til. Å ha mål i livet er viktig, men like viktig er det å være til stede der man er. Jeg vil at alle skal føle seg viktige og velkommen uansett hvilket utgangspunkt de har og hvor lang vei de skal gå. Jeg behandler aldersgruppen 10 +.

 

Tonje - Psykomotorisk fysioterapeut

Tonje - Psykomotorisk fysioterapeut

Tonje - Psykomotorisk fysioterapeut

Tonje Bringa Lindberg er utdannet psykomotorisk fysioterapeut med mastergrad i Klinisk helsearbeid-
Sammensatte helsetilstander ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun skrev sin masteroppgave om
psykomotorisk fysioterapi til ungdom med stressrelaterte plager.
Hun jobber med driftstilskudd med hovedvekt på barn, ungdom og unge voksne (fra ca. 10 år).
Tonje anvender Den Ressursorienterte Kroppsundersøkelsen (ROKK). Ut ifra denne ser hun etter
spenninger, pust, balanse, holdning, tyngdepunkt og bevegelse/funksjoner. I hovedtrekk ser hun etter
«forsvaret» til pasienten. Vi har våre overlevelsesinstinkt som beskytter oss. Hos personer med ulike
belastninger kan dette forsvaret bli værende uten hensikt. Pasienten kan reagere på ting som kan
minnes om andre ting bevisst eller ubevisst. Min jobb er å utforske sammen med pasient, historien og
bevisstgjøre mønstre som har satt seg kroppslig.
Ta kontakt på E-post: post@kromi.no


Hva er psykomotorisk fysioterapi?
Psykomotorisk fysioterapi retter seg mot bevisstgjøring og endring av
spenningstilstandene i kroppen og gir økt fortrolighet og kontakt med egen kropp. Pust og
spenningstilstand i muskulatur endrer seg i forhold til hvordan vi har det med oss
selv. Vedvarende spenningsmønster kan låse seg over lengre tid og gi smertetilstander i muskel,
skjelett og sener. Livsbelastninger, stress, traumatiske opplevelser og vedvarende belastninger
virker inn på vår kropp og kroppsopplevelse. Psykomotorisk fysioterapi har som mål å være
hjelp til selvhjelp. Følelsene leves i kroppen … vi holder pusten, biter tennene sammen og svelger
klumpen i halsen, mens hjertet dunker i brystet.

 

Behandlingen tilbys til:
barn, ungdom og voksne
– de som har smertetilstander i muskulatur som kan ha vedvart over tid
– de som plages av anspenthet
– de som har plager relatert til pust
– de som har angst, depresjon, spiseforstyrrelser, traumer eller ulike tretthetstilstander
– de som ønsker å forebygge kroppslige plager i forbindelse med arbeid/skole og i sosiale
relasjoner
http://fysio.no/Pasientinfo/Pasientbrosjyrer/Psykomotorisk-fysioterapi

Anna - Fysioterapeut og spesialisert på medisinsk massasje

Anna - Fysioterapeut og spesialisert på medisinsk massasje

Anna - Fysioterapeut og spesialisert på medisinsk massasje

Jeg heter Anna, er fra Polen og har en mastergrad i fysioterapi fra Idrettshøyskolen i Polen 2012. i tillegg har jeg videreutdannet meg som Ernæring og Rådgiving Spesialist fra Warsaw University of Life Scienses SGGW 2018. Helt fra min ungdom begynte jeg å lære fra min flinke terapeut mor om behandling av plager i kroppen. Jeg fant yrket mitt tidlig. Jeg har bodd i Norge i 10 år og trives veldig godt her.

I min behandling er det viktig å fokusere på kroppen som helhet. Jeg engasjerer meg gjerne i detektivarbeid rundt din problemstilling, konsulterer relevante fagpersoner, og jobber på lag med deg. Flere ganger har jeg bidratt til at legen har funnet tidlig fase sykdommer som revmatisme. Jeg kan ikke love å gjøre alle dere helt bra, men kan med ganske stor sikkerhet si at jeg kan gjøre de fleste av dere mye bedre.

Jeg er kjent for å bruke hendene til å finne spenninger og smerte. Jeg bruker også nåler for smertepunktbehandling, medisinsk massasje, ledd mobilisering, pusteteknikker, trening, ernæringsrådgivning og den gode samtalen.
Jeg jobber med kroniske smertepasienter, post operative pasienter som ikke har blitt bra, pasienter med andre diagnoser som skaper spenninger og muskelsmerter (revmatisme, kreft, hormonelle forstyrrelser, infeksjoner), og de fleste muskel-og skjelettplager.
Og noen ganger trenger man bare velgjørende massasje med varme steiner, for stressreduksjon og velvære.

 

Simen - Psykolog

Simen - Psykolog

Simen - Psykolog

Hei! Jeg heter Simen og er autorisert psykolog.
Jeg er en vennlig og engasjert kar fra Fredrikstad, som brenner for å hjelpe mennesker til å få bedre livskvalitet. Det gjelder flere områder; Håndtering av smerter, vedvarende sykdom, tankekjør, og søvnvansker, depresjon og ulike former for angst. For å forstå disse elementene godt nok har jeg i likhet med de andre terapeutene ved Kromi en biopsykososial forståelsesmodell. Dette handler om at mennesker må forstås både ut ifra sin kropp, sitt miljø og sine tanker og følelser.

Jeg har god erfaring med å arbeide både med barn, ungdom, og voksne. Jeg er opptatt av å få mitt opplegg til å passe så godt som mulig for mine klienter. Når vi blir kjent gjør vi derfor en god utredning, slik at vi får en god felles forståelse av utfordringene som foreligger. Videre enes vi om mål å jobbe etter, og behandlingen vil fokusere på å trene opp dine ferdigheter for å jobbe mot oppnåelse av disse målene. Jeg kan praktisere på norsk og på engelsk.

Jeg har spesiell interesse innenfor tre felt. Helsepsykologi, som er den delen av psykologien som omhandler hvordan vi forholder oss til kroppslige tilstander, utmattelse, samt smerter. Metakognitiv terapi, en svært godt dokumentert og effektiv terapiform for blant annet angstlidelser, traumer og depresjon. Jeg starter Masterclass i metakognitiv terapi i 2022. Sist men ikke minst, sexologi, som omhandler håndtering av ulike utfordringer innenfor seksuallivet, og opprettholdelse av seksuell helse.

 

Per Christian - Osteopat og fysioterapeut – Ansvarlig for Barneidrett

Per Christian - Osteopat og fysioterapeut – Ansvarlig for Barneidrett

Per Christian - Osteopat og fysioterapeut – Ansvarlig for Barneidrett

Jeg heter Per Christian og er utdannet både fysioterapeut og osteopat DO MNOF. Jeg er lidenskapelig opptatt av muskler og ledd og hvordan kroppen fungerer. Jeg ivrer alltid etter å lære mer om kroppen og fordyper meg stadig i nye temaer.

Det jeg synes er så spennende med å jobbe som osteopat, er hvordan man gjennom den innledende samtalen og en grundig undersøkelse ser årsak-sammenhenger i kroppen. Som hvordan en skjevhet i bekkenet kan være en medvirkende årsak til dine smerter i skulderen.

Jeg jobber med alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet. Alt fra kroniske plager som har vart i mange år, til akutte smerter som akkurat har oppstått. Jeg ser på det som et stort privilegium å kunne hjelpe deg med dine plager og få deg tilbake til en hverdag uten restriksjoner. Jeg er flink til å jobbe med barn og jeg er veldig opptatt barns motoriske utvikling og har stort fokus på koordinasjon og balanse.

Rebecca - Driftsansvarlig

Rebecca - Driftsansvarlig

Rebecca - Driftsansvarlig

Jeg er adjunkt med utdannelse fra The University of Iowa, og Høyskolen i Østfold og har vært driftsansvarlig på Kromi Helse siden 2006. Jeg ønsker å gjøre en forskjell i menneskers liv, og som lærer gjorde jeg det. Nå som jeg er en del av lederteamet på Kromi Helse, er jeg med på å utvikle et konsept der vi hjelper stadig flere mennesker til en bedre hverdag, og en bedre fremtid. Det vil jeg fortsette å bruke tiden min på.

Hos oss hjelper vi mange familier. Det begynner ofte med at barna trenger litt hjelp, etterfulgt av hjelp til mor og far. Jeg har jobbet i mange år som lærer for barn og ungdom, og med jobben her kan jeg være en del av et unikt team som hjelper mennesker i alle aldre.

Her på KROMI er det ofte jeg som både oppmuntrer kundene våre, og bidrar til gode løsninger for de som tar kontakt med oss. Har du ikke vært hos oss, og tar kontakt, er jeg klar til å bidra slik at også du vil få en bedre hverdag.