Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Bli kjent medKROMI Terapeutene

Bli kjent med
KROMI Terapeutene

Velkommen til presentasjon av våre terapeuter.
Kromi er et senter der alle terapeutene spesialiserer seg innen sine fagfelt. Vår arbeidsmetodikk tar utgangspunkt i kroppen som helhet når vi søker etter å finne riktig løsning for pasienten. Det gjør at vi ofte blir kontaktet av personer med litt mer komplekse skader og plager.

Alle terapeutene hos Kromi har fysioterapi som grunnutdanning, og alle jobber selvsagt med de «vanlige» skadene som fysioterapeuter behandler. Vi bruker dessuten ofte ultralyd i undersøkelsen. Det hjelper oss til å lokalisere skaden med stor nøyaktighet, noe som igjen øker sjansen for at behandlingen får et godt og varig resultat.

Vi har to nye terapeuter som styrker vår kompetanse innen psykiske påvirkninger og sykdom. Hvordan kroppen og psyken henger i sammen.

Ingrid Ryningen Solberg.  Fysioterapeut med videreutdanning i psykisk helse.  Mangeårig erfaring innen psykisk helsearbeide.  Interesse innenfor kroniske smertetilstander (fibromyalgi), mor og barn, utmattelse og stress.  Ingrid er en dypt empatisk person. En 5 barns mor, med et noe annerledes perspektiv, som du kommer til å sette pris på.

Tonje Lindberg.  Psykomotorisk fysioterapeut.  Hun har lang erfaring i arbeidet med psykiske lidelser og hvordan de kan bedres gjennom en bedre forståelse av hvordan egen kropp fungerer.  Hun løsner på spenninger, gir øvelser, fokuserer på pust og balanse og har den gode samtalen.


Klikk på navnene under og les hva de forskjellige terapeutene har som sine spesielle fagområder.

Bent Brask - Teamleder og Gründer

Bent Brask - Teamleder og Gründer

Bent Brask - Teamleder og Gründer

Hei, Jeg er Bent og har vært daglig leder for KROMI-Helse og Manuell Terapi Klinikken siden 1994. Litt om meg:1984 – Utdannet Fysioterapeut, The University of Iowa.  1993 – Manuellterapeut, NFF, Norge. 1995 – Spesialist i manuellterapi, NFF. Godkjent veileder for manuellterapi utdannelsen i Norge.1974-1981 – Landslagssvømmer, lagkaptein, rekordholder og deltager i OL, VM, EM.1977-1981 – Idrettsstipend og lagkaptein ved University of Iowa, Swim Team.

I mange år har mitt fokus vært nakkeproblemer og hodepine. Sten for sten har en forståelsesmodell blitt bygd, og når resultatene vises er arbeidsdagen givende.Etter mange år i faget opplever jeg også gleden med å ha barn og ungdom rundt meg hver dag og å kunne hjelpe dem. Min spesielle interesse er relasjonen med hvordan kroppen fungerer i forhold til adferd, psyke og læring.

Jeg har jobbet hardt med å bygge opp en klinikk med faglig kvalitet og utvikling. I et miljø som engasjerer blir jeg litt bedre hver dag og klinikkens fantastiske resultater motiverer.Velkommen til oss! Jeg tror at du ditt barn får en fin opplevelse når dere kommer hit.

Pål Gunnar - Fysioterapeut og Manuellterapaut

Pål Gunnar - Fysioterapeut og Manuellterapaut

Pål Gunnar - Fysioterapeut og Manuellterapaut

Pål Gunnar heter jeg, og har jobbet i faget siden 1991 da jeg var ferdig fysioterapeut i Oslo. Jeg har jobbet i tverrfaglig team med rehabilitering av nevrologiske, geriatriske og ortopediske pasienter, og interessen innen denne delen av faget bidro til at jeg tok master i manuellterapi i 2009-2010 i Bergen. Dette endret fokus og måten å jobbe på i stor grad. Det å være primærkontakt er en spennende og viktig del av min hverdag som gir jobben en ny dimensjon.

Med tiden har jeg spesialisert meg på behandling av spedbarn. Jeg opplever det som en spennende og utfordrende gruppe å jobbe med, særlig fordi vi behandler spedbarna og foreldre i like stor grad. Det å oppleve at både barn og foreldre får en god hverdag, og se den fantastiske utviklingen som skjer i de første månedene, er svært tilfredsstillende og motiverende, og vi vet at dette kan gi store helsegevinster på lang sikt.

I tillegg jobber jeg mye med hodepine. En plage som uavhengig av alder kan gi redusert livskvalitet. Dette er utfordrende med tanke på å være presis i diagnostisering og dermed kunne gi rett behandling. Dette endrer livet for mange i forhold til familie, sosialt liv og jobb.

Thomas - Fysioterapeut og Manuellterapeut OGI

Thomas - Fysioterapeut og Manuellterapeut OGI

Thomas - Fysioterapeut og Manuellterapeut OGI

Hei; Jeg er Thomas fra Danmark! I tillegg til en bachelor i fysioterapi, har jeg utdannelse i manuellterapi fra Oslo og USA samt Master of Science Fysioterapi fra Syddansk Universitet. Jeg en trivelig fyr med et sterkt ønske om å hjelpe andre mennesker med store og små plager.

Som de andre her hos Kromi, jobber jeg ut fra en bio-psyko-sosial tankegang der man må se og forstå hele mennesket for å få et godt og varig behandlingsresultat. Smerter er ikke noe som bare sitter i kroppsdel, men i mennesket, og dette mennesket har et liv.

Selv om jeg behandler alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet, har jeg etter hvert fått solid erfaring med plager relatert til rygg og nakke. Mye har jeg selvsagt lært i alle årene på universiteter, men jeg innrømmer det gjerne – det jeg lærer mest av er å lytte til pasienten mine.

Anna - Fysioterapeut og spesialisert på medisinsk massasje

Anna - Fysioterapeut og spesialisert på medisinsk massasje

Anna - Fysioterapeut og spesialisert på medisinsk massasje

Jeg heter Anna, jeg er fra Polen og har en mastergrad i fysioterapi fra Idrettshøyskolen i Polen 2012. I tillegg har jeg en brennende interesse for ernæring. Derfor har jeg studert ernæring og rådgiving ved Warsaw University of Life Sciences SGGW.

I min behandling er det viktig å fokusere på kroppen som helhet. Det inkluderer et riktig kosthold, fysisk aktivitet, mental balanse – alt som er viktig for, og påvirker helsen vår. I tillegg til helhetlig behandling, er tverrfaglig samarbeid veldig viktig for meg. Hvordan samarbeid med leger og andre spesialister bidrar til å oppnå best mulig resultat. Her på klinikken behandler jeg pasienter med forskjellige plager, men min spisskompetanse er behandling med medisinsk massasje for bedring av plager og velvære. Dette har jeg drevet med siden min ungdom da jeg startet å lære fra min veldig flinke mor som var en anerkjent terapeut i hjemlandet mitt.

I tillegg er jeg svært interessert i hvordan forskjellige bakterier påvirker smerte: Yersinia, Lyme borreliose, Bartonella, Babesia, Brucella, Blastocitis hominis, Chlamydie. Jeg ønsker at alle skal sprudle og ha en kropp som fungerer optimalt.

Per Christian - Osteopat og fysioterapeut – Ansvarlig for Barneidrett

Per Christian - Osteopat og fysioterapeut – Ansvarlig for Barneidrett

Per Christian - Osteopat og fysioterapeut – Ansvarlig for Barneidrett

Jeg heter Per Christian og er utdannet både fysioterapeut og osteopat DO MNOF. Jeg er lidenskapelig opptatt av muskler og ledd og hvordan kroppen fungerer. Jeg ivrer alltid etter å lære mer om kroppen og fordyper meg stadig i nye temaer.

Det jeg synes er så spennende med å jobbe som osteopat, er hvordan man gjennom den innledende samtalen og en grundig undersøkelse ser årsak-sammenhenger i kroppen. Som hvordan en skjevhet i bekkenet kan være en medvirkende årsak til dine smerter i skulderen.

Jeg jobber med alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet. Alt fra kroniske plager som har vart i mange år, til akutte smerter som akkurat har oppstått. Jeg ser på det som et stort privilegium å kunne hjelpe deg med dine plager og få deg tilbake til en hverdag uten restriksjoner. Jeg er flink til å jobbe med barn og jeg er veldig opptatt barns motoriske utvikling og har stort fokus på koordinasjon og balanse.

Ingrid Ryningen Solberg

Ingrid Ryningen Solberg

 

Jeg heter Ingrid Ryningen Solberg og studerte fysioterapi i Oslo fra 1999 – 2002. Jeg er svært interessert i psykisk helse og hvordan det levde livet påvirker helsen både i positiv og negativ retning. Jeg har jobbet det meste av min karriere innen psykisk helsevern og tok etterutdanning i psykisk helsearbeid ved Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2012.

Jeg er særlig interessert i langvarige smertetilstander, utmattelse og stress. Jeg er opptatt av kroppsspråkets betydning for å få bedre innsikt i den enkeltes helsesituasjon. Ofte kan kroppen fortelle noe annet enn hva som blir formidlet verbalt og for mange innebærer dette erkjennelse, bevisstgjøring og integrering/endringsprosesser som vil bidra til bedret forståelse av egen helse og øket livskvalitet. Med dette utgangspunktet har jeg også en særlig interesse for gravide og kvinner i barsel da dette er en fase av livet med muligheter for bevisstgjøring og å videreutvikle evnen til å ta vare på sin egen og familiens helse.

 

Jeg doserer behandlingen med utgangspunkt i kroppens forsvar. I mange tilfeller er også samtale en viktig del av behandlingen. Hos meg blir du ikke bare oppfordret til å være i fysisk aktivitet, men også til å bli god på å hvile. Å være bevisst på hva man burde er vel og bra, men like viktig er det å lære seg å bli fornøyd med det man får til. Å ha mål i livet er viktig, men like viktig er det å være til stede der man er. Jeg vil at alle skal føle seg viktige og velkommen uansett hvilket utgangspunkt de har og hvor lang vei de skal gå.

Kromi Panda - Barnas terapeut

Kromi Panda - Barnas terapeut

Kromi Panda - Barnas terapeut

Hei; Jeg heter Panda og har jobbet hos Kromi i mange år. Jeg har vel ikke sånn utdannelse som de andre her har, men jeg er veldig populær hos alle barna som kommer hit.

Jeg har noen kurs: «Hvordan være mottagelseskomite og å la barn klemme meg» «Hvordan sitte ved siden av et barn som synes det er skummelt her» «Hvordan ha brytekamper med barn som trenger å få ut energi.» Dette liker jeg ikke så godt bestandig, men jeg klarer det fint, synes jeg. «Hvordan ligge på magen til et barn (og få en klem) som samtidig får behandling.» Bent lærte meg det. Det er favoritten min, og jeg er flink. Hvis barna vil ha meg med inn til behandlingen, gjør jeg veldig gjerne det.

Jeg synes det er fint å være her fordi jeg har sett at de barna som synes det er litt skummelt å gå til doktor’n synes det blir litt mindre skummelt når jeg får bli med. Og det fine er at jeg jobber her. Det er til og med bambustrær her, bare for meg!

Rebecca - Driftsansvarlig

Rebecca - Driftsansvarlig

Rebecca - Driftsansvarlig

Jeg er adjunkt med utdannelse fra The University of Iowa, og Høyskolen i Østfold og har vært driftsansvarlig på Kromi Helse siden 2006. Jeg ønsker å gjøre en forskjell i menneskers liv, og som lærer gjorde jeg det. Nå som jeg er en del av lederteamet på Kromi Helse, er jeg med på å utvikle et konsept der vi hjelper stadig flere mennesker til en bedre hverdag, og en bedre fremtid. Det vil jeg fortsette å bruke tiden min på.

Hos oss hjelper vi mange familier. Det begynner ofte med at barna trenger litt hjelp, etterfulgt av hjelp til mor og far. Jeg har jobbet i mange år som lærer for barn og ungdom, og med jobben her kan jeg være en del av et unikt team som hjelper mennesker i alle aldre.

Her på KROMI er det ofte jeg som både oppmuntrer kundene våre, og bidrar til gode løsninger for de som tar kontakt med oss. Har du ikke vært hos oss, og tar kontakt, er jeg klar til å bidra slik at også du vil få en bedre hverdag.

Tove Mette Steffen - Autorisert Fotterapeut

Tove Mette Steffen - Autorisert Fotterapeut

Tove Mette Steffen - Autorisert Fotterapeut

Tonje Lindberg - Psykomotorisk fysioterapeut

Tonje Lindberg - Psykomotorisk fysioterapeut

Tonje Lindberg er psykomotorisk fysioterapeut og har lang erfaring i arbeidet med psykiske lidelser og hvordan de kan bedres gjennom en bedre forståelse av hvordan egen kropp fungerer.  Hun løsner på spenninger, gir øvelser, fokuserer på pust og balanse og har den gode samtalen.