Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Top A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

18-åringen hadde kropp som en middelaldrende mann

Shawn (22) brukte ungdomsårene på skating, klatring, sykling og kampsport, men var ikke flink til å lytte til kroppen, som stadig gjorde mer vondt. En låsning i ryggen tvang han til å gjøre noe med det.

– Jeg har fått et klarere bilde av hva som gjør vondt og hva som forårsaker det, og dermed blitt flinkere til å lytte til kroppen. Det har gitt meg flere valg i livet og en langt mer bevegelig kropp, forteller kundebehandler Shawn fra Fredrikstad.
Smerter i ledd og stiv rygg Hele livet hadde Shawn slitt med smerter i ledd og rygg, men alltid vært over middels aktiv, høyt og lavt og brukt kroppen til ytterpunktene i alt fra skating til kampsport.
– Noe er nok medfødt, men noe er nok også på grunn av egne valg og at jeg ikke har vært flink til ta vare på kroppen min. Jeg hadde alltid smerter og hevelser i ledd, og var stiv i ryggen. Da jeg var 18 hadde jeg samme behov for behandling som en over femti, og så for meg en fremtid med en sliten kropp uten mye bevegelse.

Shawn trives godt på Blekkverket Tatoo, der han tar i mot kunder og som her; gjør rent utstyret som brukes.

Forstår egen kropp bedre Han gikk på tømrerlinja på videregående da ryggen låste seg. Han hadde prøvd fysioterapi tidligere, men utenom de første dagers oppmykning, hjalp det lite. Gjennom kjente hørte han om Kromi Helse og manuellterapi, og ga det et forsøk.
– Jeg ble så godt tatt i mot av Rebecca første gangen jeg var der. Følte meg trygg og godt tatt vare på fra første stund. Jeg var jo skeptisk til behandling av tidligere erfaringer, men merket fort at de hadde et reelt ønske om å gjøre meg bra. Nå har jeg gått i to år, men det ble bra etter noen få behandlinger. Nå går jeg mest for velvære, men også fordi jeg stadig får svar og ny kunnskap om kroppen min. De drar gjerne inn andre kolleger ved spørsmål, gir meg lenker og lesestoff sånn at jeg nå bedre forstår kroppen min. Jeg har en datter på to år, og det er viktig for meg å kunne følge opp henne hele veien. Det kan jeg nå.
Nå trener han jevnlig på treningssenter og skater. Snart skal han også ta opp kampsport igjen. Og jobber som kundebehandler hos Blekkverket tatoveringsstudio, der han stortrives.

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å kunne skrive kommentarer.